tisdag 27 mars 2012

Earth Hour

Hej 1 C!
Vi har börjat arbeta med Earth Hour och igår gjorde vi en tankekarta som såg ut så här:

Vi talade hur man kan rädda jorden genom att inte slösa på saker. Bara duscha i 2 min, att handla på loppis eller åka buss och tunnelbana i stället för att köra egen bil. Idag gjorde vi en bild tillsammans där vi satte dit våra händer och skrev vad vi ville göra för att skapa en hållbar utveckling på jorden.


Det vore kul om ni skrev och berättade lite vad ni gör i klassen

Hälsningar till er alla
från oss alla
1B4 kommentarer:

 1. hej Ann jag tycker att Earth Hour är en ganska vikdit för miljön för att man sparar massa energi men det är inte bara vikdit för miljön det är vikdit för hela jorden för att jorden får villa. mvh emre erdal. :) ;) :) ;)

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen rätt Emre! Vår jord behöver vila och vi måste tänka hur vi kan lära oss att vara rädda om den. Ett sätt är ju Earth Hour, men det är ju bara en futtig timme om året. Tänk om vi alla, kunde tänka ut bra saker, som vi kunde göra i Orminge skola för att spara på energi och miljö?

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har ett sätt på hur vi kan spara energi i skolan vi kan börja med att släcka lamporna efter man har varit på toaletten andra grejen är att när vi ser skräp ute så kan vi slänga det i papperskorgen vad är papperskorgen annars till och vad är annars lampan nonting att ha.///mvh emre erdal. :) :) ;) ;)

   Radera
 3. hej ann Earth Hour är slut :( men hemma sparar jag energi :) även det inte finns Earth Hour. ///mvh emre erdal

  SvaraRadera